Romanca Roxana Curelea a devenit QUEEN OF THE WORLD 2007, competitie care s-a desfasurat la Ischgl, in Austria. Roxana Florina

Curelea, prima reprezentanta a Romaniei la Queen of The World, are o vasta experienta in ceea ce priveste parti
Romanca Roxana Curelea a devenit QUEEN OF THE WORLD 2007, competitie care s-a desfasurat la Ischgl, in Austria. Roxana Florina

Curelea, prima reprezentanta a Romaniei la Queen of The World, are o vasta experienta in ceea ce priveste participarea la concursurile de frumusete, dar si un palmares de invidiat. Dupa ce a fost desemnata castigatoare a titlului MISS INTERCONTINENTAL Romania 2006 la editia a IV-a a MISS Festival Valea Prahovei, Roxana ne-a reprezentat in octombrie anul trecut la finala mondiala gazduita de celebrul Wyndham Resort & Chrystal Palace Casino din Insulele Bahamas.

Atunci ea s-a clasat in TOP TEN din peste 70 de concurente. Pentru ca a devenit prima Regina a Lumii din Romania, Jurnalul National o declara pe Roxana Florina Curelea "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.