Vin Sarbatorile! Pana la petrecerea Craciunului alaturi de cei dragi, romanii au de trecut proba obligatorie a aprovizionarii cu mancare, bauturi, dulciuri si cadouri. O misiune aproape imposibila, ca in fiecare an, cel putin in marile orase, in ciu
Vin Sarbatorile! Pana la petrecerea Craciunului alaturi de cei dragi, romanii au de trecut proba obligatorie a aprovizionarii cu mancare, bauturi, dulciuri si cadouri. O misiune aproape imposibila, ca in fiecare an, cel putin in marile orase, in ciuda faptului ca tot mai multe hipermarketuri si-au deschis portile anul acesta.

La hipermarketul Auchan din cartierul bucurestean Titan, de exemplu, cumparatorii se inghesuie inca de la primele ore ale diminetii, pana la inchiderea magazinului. Asta, in conditiile in care programul de functionare a fost deja prelungit pana la orele 24, iar toate cele 80 de case de marcat imprima non-stop, dupa cum ne-a declarat Mariana Dragan, directorul de comunicare al Auchan Romania. Deocamdata se poate spune ca este bine in privinta aglomeratiei, chiar daca seara, cand e cea mai plina perioada, nervii angajatilor sunt intinsi la maximum. Adevarata inghesuiala va fi insa saptamana viitoare, cand sunt asteptati in jur de 170.000 de cumparatori, dupa cum estimeaza reprezentantii hipermarketului

Nici macar un program non-stop nu ajuta foarte mult. La centrele Metro din Bucuresti, cumparatorii au ajuns sa stea la coada chiar si pana la trei dimineata. Cu cosurile pline, patronii de firme sau cumparatorii de ocazie asteapta nervosi sa le vina randul la casa de marcat. Program cat este ziua de lunga are si Selgros, iar oamenii profita pentru a-si face cumparaturile. La fel este si la magazinul Real din Bucuresti. Aceasta nu-i impiedica pe cumparatori sa se inghesuie la shopping, starniti de ofertele promotionale.

Spiderman si Scooby Doo, vedetele jucariilor
Nu numai produsele alimentare si bauturile dispar de pe rafturile magazinelor, ci si jucariile si cosmeticele. Gospodinele au decis deja ce bucate sa puna pe masa de Craciun si si-au facut listele de cumparaturi. Primele sortimente care se epuizeaza in cateva ore sunt cele cuprinse in ofertele promotionale ale diferitelor centre comerciale, pe langa cele de sezon.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.