Inceputul acestei saptamani va aduce o vreme frumoasa, dar extrem de rece. Cerul va fi mai mult noros in zonele extracarpatice, iar ninsorile vor fi slabe si trecatoare. Vestea buna este ca vantul va slabi in intensitate. In celelalte regiuni ale tar
Inceputul acestei saptamani va aduce o vreme frumoasa, dar extrem de rece. Cerul va fi mai mult noros in zonele extracarpatice, iar ninsorile vor fi slabe si trecatoare. Vestea buna este ca vantul va slabi in intensitate. In celelalte regiuni ale tarii cerul va fi variabil, iar maximele diurne vor ramane scazute.

Fenomenul meteorologic pregnant al acestei saptamani va fi ceata persistenta, care se va forma pe vai si in depresiuni. In Capitala a nins ieri dupa-amiaza, maxima zilei de astazi fiind 0 grade Celsius. Cerul va fi noros, fiind asteptate si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Nici in zilele urmatoare bucurestenii nu se vor putea bucura de maxime mai mari de 1... 2 grade Celsius.

ATENTIE, SOFERI! Pentru cei care locuiesc in nordul si centrul Romaniei, zilele urmatoare, dar mai ales noptile, vor fi geroase. Astfel, in zonele cunoscute ca fiind poli ai frigului se vor inregistra minime de - 18 grade Celsius, maximele atingand 2-3 grade Celsius. Conform specialistilor ANM, astazi se va forma ghetus in toate regiunile tarii, pe majoritatea drumurilor, ca urmare a temperaturilor negative si a prezentei stratului de zapada.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.