Masina pregatita pentru iarna. Soferului nu i-o fi frig asa?

Ne enerveaza chestia asta cu sacrificarea porcilor prin asomare cu glont captiv. Pai cine le plateste veterinarilor armele cu care trebuie sa execute animalul? Ca sa nu m
Masina pregatita pentru iarna. Soferului nu i-o fi frig asa?

Ne enerveaza chestia asta cu sacrificarea porcilor prin asomare cu glont captiv. Pai cine le plateste veterinarilor armele cu care trebuie sa execute animalul? Ca sa nu mai vorbim ca pana primeste doctorul permis de port-arma se duce demult Craciunul.Nu ne-a mai enervat de ceva vreme juriul de la Megastar. Si stiti de ce, pentru ca nu ne-am mai uitat la aceasta emisiune! Dar am constatat ca Despot si Iantu au ramas la fel de enervanti si de importanti ca acum doua luni, de cand i-am urmarit, intamplator, ultima oara.Ne enerveaza tare de tot nebunia asta, care se declanseaza in fiecare an de Sarbatori pe strazi, prin magazine, peste tot. Cel mai enervant este sa stai cu orele la coada la casa, in contextul in care crainicul magazinului striga de mama focului ca nu veti petrece mai mult de cinci-zece minute pana achitati. Ha, ha, ha. Merry Christmas!... "Ce-mi plac glumele mele!"Ne enerveaza ca in unele institutii bugetare, pe minus cu bilantul contabil, se practica prime babane de Craciun, mult mai mari decat cele din sectorul privat! Nu-i frumos, dar e sanatos!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.