O zi cu Paler, Dobrin sau Motu Pittis, cu Mopsu, Ralu sau Gil Dobrica, Adrian Pintea... O zi insorita, cat o viata plina, recompusa din amintirile celor care i-au iubit, ca sa vi-i infatiseze in haine de sarbatoare. Este darul pe care aceasta Editie
O zi cu Paler, Dobrin sau Motu Pittis, cu Mopsu, Ralu sau Gil Dobrica, Adrian Pintea... O zi insorita, cat o viata plina, recompusa din amintirile celor care i-au iubit, ca sa vi-i infatiseze in haine de sarbatoare. Este darul pe care aceasta Editie speciala vi-l ofera pentru a ne bucura impreuna in preajma Craciunului.

Povestile lor dezvaluie secretul unor succese, dar si obisnuintele oamenilor ascunsi in spatele unui personaj "oficial", al unei functii inalte sau al rolurilor interpretate pe scena, pe terenul de sport. Aflati deci cum s-a intalnit marele bariton Ohanesian cu Oedip, momente din culisele studentiei Mopsului, obsesiile lupului singuratic Octavian Paler, istoria nostima a rochiei de mireasa cumparate de Gascan, cateva din secretele tineretii "parintelui Constitutiei".

O Editie speciala cuprinzand istoria unei dileme, Pittis sau Motu, "deconspirate" de extraordinarul actor, spaimele si victoriile lui Ralu, omul puternic al CNA-ului, obisnuintele cotidiane ale unei jurnaliste de excetie, Jana Gheorghiu, lectiile de iubire pe care Lavinia le-a primit de la Adrian Pintea, intalnirea istorica dintre Gill Dobrica si Ray Charles.
Sunt tot atatea cadouri pe care Editia speciala vi le aduce in case inainte de colinde, aducandu-va aminte salutul cu care fostul Patriarh Teoctist, un alt mare disparut, se adresa credinciosilor in noaptea de An Nou: "Dumnezeu sa va binecuvanteze!" sau "Inger de pace".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.