Un spectacol de la Opera Metropolitana din New York cu "La Boheme" de Puccini, cu Angela Gheorghiu, va fi difuzat live in circa 600 de cinematografe din toata lumea. Evenimentul va avea loc in aprilie 2008, ca parte a programului "Met Opera - Live i
Un spectacol de la Opera Metropolitana din New York cu "La Boheme" de Puccini, cu Angela Gheorghiu, va fi difuzat live in circa 600 de cinematografe din toata lumea. Evenimentul va avea loc in aprilie 2008, ca parte a programului "Met Opera - Live in HD", potrivit site-ului oficial al operei. Pe langa spectacolul in care soprana romanca va interpreta rolul Mimi din opera lui Puccini, alte sapte reprezentatii de la Met vor fi incluse in program si vor fi difuzate in SUA, Canada, Australia, Austria, Belgia, Republica Ceha, Danemarca, Germania, Japonia, Olanda, Norvegia, Puerto Rico, Suedia si Marea Britanie, atat in cinematografe cat si in scoli sau in centre de arta sau muzee.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.