Femeile tind sa acapareze succesul in showbiz. Seriozitatea si ambitia de care dau dovada le dau un plus in fata barbatilor. Luand modelul lui Oprah, cariera nu mai lasa loc de altceva daca doresti sa obtii rezultate intr-adevar notabile. Familia si
Femeile tind sa acapareze succesul in showbiz. Seriozitatea si ambitia de care dau dovada le dau un plus in fata barbatilor. Luand modelul lui Oprah, cariera nu mai lasa loc de altceva daca doresti sa obtii rezultate intr-adevar notabile. Familia si apropiatii ajung sa fie niste obstacole in calea succesului total. Urmeaza topul celor mai de succes zece femei din lumea spectacolului.

Sefia clasamentului este detinuta de Oprah Winfrey, celebra realizatoare si prezentatoare americana de talk-show-uri. Nascuta intr-o suburbie din Mississippi, Oprah a ajuns cea mai cunoscuta si cea mai de succes gazda de talk-show-uri tv. Averea pe care o detine este estimata la 1,5 miliarde de dolari, Oprah fiind, de altfel, prima femeie de origine afro-americana miliardara in dolari. La varsta de 52 de ani, Oprah a ramas tot necasatorita si fara copii, dedicandu-se in totalitate carierei. Starul castiga anual suma de 225 de milioane de dolari din toate productiile tv realizate de compania sa, „Oprah's Harpo Productions“, dar si din reviste si emisiuni radio.

Pozitia a doua este ocupata de scriitoarea J.K. Rowling, preferata, in mare majoritate, de tanara generatie. Autoarea a dat nastere seriei de mega- succes „Harry Potter“. Ultimul volum, „Harry Potter si printul semi-pur“ a introdus-o si in „Cartea recordurilor“ pentru cea mai rapid vanduta carte. Rowling a acumulat un miliard de euro, fiind singura scriitoare din top. In afara de vanzarile volumelor, britanica se bucura de procente din vanzarea filmelor facute dupa cartea sa.
Martha Stewart, detinatoarea companiei Omnimedia, se afla pe locul trei. Averea sa este estimata la 638 de milioane de dolari. Matha detine un adevarat imperiu media, care include o televiziune, o revista, o editura, articole de menaj si un post radio. Desi a facut cinci ani de inchisoare pentru frauda, ea ramane in continuare o femeie de succes.
Locul patru este detinut de cantareata Madonna. Diva a inregistrat un succes urias in anii '80, dar spre deosebire de alte vedete pop, si in anii 2000 a continuat cu aceeasi energie, mentinandu-se in topurile muzicale. Vedeta detine o avere de 325 de milioane de dolari, acumuland banii din concerte si din discurile vandute. Madonna a incercat sa exploreze si zona filmului, jucand in cateva productii hollywoodiene, insa succesul a fost sub asteptari. Cantareata de 49 de ani are trei copii si este casatorita cu regizorul Guy Ritchie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.