Ciocniri violente intre  intre grupurile de manifestanti de extrema-stanga si fortele de ordine au avut loc dupa incheierea unei manifestatii organizata in cursul noptii de sambata spre duminica in orasul german Hamburg. Aproximativ Â
Ciocniri violente intre  intre grupurile de manifestanti de extrema-stanga si fortele de ordine au avut loc dupa incheierea unei manifestatii organizata in cursul noptii de sambata spre duminica in orasul german Hamburg. Aproximativ  30 de manifestanti au fost retinuti, iar alti 109 au fost plasati in arest preventiv.Doua autovehicule au fost incendiate, iar sediul unei banci, avariat. Manifestantii au aruncat cu sticle si pietre spre politisti, iar acestia i-au dispersat pe protestatari cu  tunuri cu apa. Anterior izbucnirii violentelor, circa 3.200 de persoane manifestasera pasnic la Hamburg impotriva "unei recrudescente a supravegherii de catre politie si a securitatii" in Germania.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.