Mezina presedintelui Basescu, Elena, nu mai vrea sa deprinda tainele politicii studiind la Scoala pesedista 'Ovidiu Sincai>>. Dupa ce in presa au aparut informatii ca Elena Basescu s-a inscris la cursurile promotiei 2007- 2008, urmand sa-i aiba prin
Mezina presedintelui Basescu, Elena, nu mai vrea sa deprinda tainele politicii studiind la Scoala pesedista 'Ovidiu Sincai>>. Dupa ce in presa au aparut informatii ca Elena Basescu s-a inscris la cursurile promotiei 2007- 2008, urmand sa-i aiba printre profesori in ale politicii pe deputatii PSD Adrian Nastase, Adrian Severin sau Vasile Puscas, fiica presedintelui s-a retras de la studii. Elena Basescu a decis ca nu se cade ca, din postura de fiica de tata democrat, sa fie initiata in tainele politicii tocmai de principalul contracandidat al tatalui la alegerile prezidentiale din 2004, Adrian Nastase, cu atat mai mult, cu cat Basescu are o vesnica obsesie in a critica politica facuta de social-democrati. „Scoala Europeana 'Ovidiu Sincai>> isi exprima sincerul regret pentru retragerea Elenei Basescu“, se arata intr-un comunicat de presa, sustinand ca gestul mezinei s-ar datora unor atacuri din partea presei si ca aceasta s-ar fi simtit „hartuita de dezvaluirile presei“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.