Politia avertizeaza ca se circula in conditii de iarna pe majoritatea drumurilor din tara, mai dificil in Moldova si Carpatii Orientali unde exista drumuri judetene si comunale cu circulatia intrerupta sau restrictionata.Aceste portiuni de drum se a
Politia avertizeaza ca se circula in conditii de iarna pe majoritatea drumurilor din tara, mai dificil in Moldova si Carpatii Orientali unde exista drumuri judetene si comunale cu circulatia intrerupta sau restrictionata.Aceste portiuni de drum se afla in judetul Vaslui: DJ242C Docaneasa - Vinderei; DJ245A Fundu-Vaii - Bogdana; DJ244 Murgeni - Malusteni; DJ 284 Arsura - Ghermanesti - Fundatura - Pahnesti - Duda si drumul comunal de pe raza localitatii Banca.

In judetul Vrancea se circula cu dificultate pe DJ205 Panciu - Movilita; DJ - 205E Tulnici - Paulesti; DJ205L Paulesti - Vrancioaia; DJ205D Cotesti - Poiana Cristei; drumul comunal Viisoara - Vidra - Balanu.In judetul Galati au fost inregistrate probleme pe portiunile DJ251B Balabanesti - Certesti si DJ242H Balabanesti - Jorasti. In judetul Neamt: s-a reusit degajarea unui sens pe DJ157H Girov - Danesti si pe DJ208G Hanu Ancutei(DN2) - Razboieni - Girov - Piatra Neamt. In judetul Arges, pe DJ703 Cateasca - Leorde ni, care leaga autostrada A1 de DN7; pe o portiune de 5 kilometri exista polei si se actioneaza cu material antiderapant. Pe toate aceste trasee actioneaza utilaje de deszapezire.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.