Mai multi procurori au sesizat, ieri, Consiliul Superior al Magistraturii, pe care il acuza ca nu a actionat in niciun fel vizavi de scandalul „Mitei pentru examenul de ocupare a unor functii de conducere la nivelul parchetelor“. „
Mai multi procurori au sesizat, ieri, Consiliul Superior al Magistraturii, pe care il acuza ca nu a actionat in niciun fel vizavi de scandalul „Mitei pentru examenul de ocupare a unor functii de conducere la nivelul parchetelor“. „CSM a incalcat principala atributie stabilita prin lege, de a se sesiza din oficiu pentru a apara judecatorii si procurorii impotriva oricarui act care le-ar putea afecta independenta si impartialitatea“.

Semnatarii petitiei adresate CSM spun ca, in legatura cu cele prezentate in presa, dar si in comunicatul de presa al DNA, prin care
s-a facut publica inceperea urmaririi penale fata de magistratii Gheorghe Dumitru, Sterian Guli, Gheorghe Cerbeanu, Gheorghe Bucur, Georgeta Gabriela Ghita si Eugen Cojocaru, Consiliul „nu a actionat in niciun fel, negand o realitate evidenta si privind cu nepasare situatia de reala criza nascuta in sistemul judiciar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.