Seful statului si primul-ministru au mers cu acelasi avion la Lisabona, la semnarea Tratatului de reforma al UE, precum si la Bruxelles, la Consiliul European de iarna. Cei doi nu au mai calatorit cu acelasi avion de la reuniunea de vara a Consiliul
Seful statului si primul-ministru au mers cu acelasi avion la Lisabona, la semnarea Tratatului de reforma al UE, precum si la Bruxelles, la Consiliul European de iarna. Cei doi nu au mai calatorit cu acelasi avion de la reuniunea de vara a Consiliului European din 2006. Discutia din avion dintre presedintele Basescu si premierul Tariceanu, pe traseul Bucuresti-Lisabona, a fost una relaxata, in care s-au abordat doar teme externe precum pozitia Romaniei pentru Kosovo si reuniunea CE, ulterior, pe drumul Lisabona-Bruxelles, cei doi fiind apatici din cauza oboselii, au precizat surse din delegatia oficiala, citate de Mediafax.

“A fost o relatie ciudat de buna, in pofida asteptarilor unora, cu o discutie in care au fost evitate teme ale politicii interne sau de alta natura”, au afirmat sursele.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.