Spectacolul "Copilul din spatele ochilor", scrisa de Nava Semel, va fi transmis live pe internet, la RadioLynx.ro, in premiera nationala luni seara, de la Teatrul Nottara din Bucuresti, potrivit unui comunicat al postului de radio.


SPERANTA. "Copilul din spatele ochilor" este povestea unei mame israeliane care are grija de fiul ei, atins de Sindromul Down. Desi piesa vorbeste despre o familie care se lupta cu durerea si totodata ignoranta, mesajul pare a fi unul optimist. Copilul devine sursa de iubire pentru toti membri familiei si este cel care-i invata pe toti ceilalti un nou sens al bucuriei de a trai. Inspirata dupa un caz real, povestea relateaza toate suferintele unui copil de sapte ani si a unei mame care este nevoita sa lupte...
Spectacolul a avut premiera in luna noiembrie la Bucuresti. Regia este semnata de Liana Ceterchi, scenografia, de Adriana Raicu Petre, iar interpretarea ii apartine Gabrielei Popescu. Piesa a fost scrisa in urma cu 20 de ani si interpretata in 11 tari. Spectacolul de luni se va juca de la ora 19:30 la Teatrul Nottara, sala George Constantin si este prezentat de RadioLynx.ro, Asociatia Femeilor din Teatru "If.../ Daca... pentru femei", Centrul de proiecte Culturale ArCuB si Asociatia "Povita pentru nascuti si nenascuti".