Andreea Marin Banica a nascut sambata, in jurul orei 14:45, o fetita de 3,250 kilograme, la spitalul "Panait Sarbu" din Bucuresti, a declarat pentru NewsIn, prof.dr. Bogdan Marinescu. Potrivit medicului desi nasterea era programata pe 22 decembrie,
Andreea Marin Banica a nascut sambata, in jurul orei 14:45, o fetita de 3,250 kilograme, la spitalul "Panait Sarbu" din Bucuresti, a declarat pentru NewsIn, prof.dr. Bogdan Marinescu. Potrivit medicului desi nasterea era programata pe 22 decembrie, de ziua vedetei, insa ea a nascut sambata prin cezariana, cu anestezie generala. Medicul a mai spus ca, in jurul orei 16, Andreea Marin era cu fetita in brate si ca starea mamicii este buna. Andreea Marin, prezentatoarea emisiunii "Surprize, Surprize" de la TVR 1, a declarat pe 17 noiembrie, pentru NewsIn ca, in cazul in care ar renunta la televiziune, isi doreste sa aiba cat mai multi copii, deoarece i s-ar potrivi "profesia" de mama.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.