Sarbatorile de iarna reprezinta pentru fostii sau actualii sportivi fie un prilej de a gasi linistea in sånul familiei, fie un moment prielnic pentru a incerca senzatii tari in locuri exclusiviste. In timp ce Gabi Szabo si Catalina Ponor prefe
Sarbatorile de iarna reprezinta pentru fostii sau actualii sportivi fie un prilej de a gasi linistea in sånul familiei, fie un moment prielnic pentru a incerca senzatii tari in locuri exclusiviste. In timp ce Gabi Szabo si Catalina Ponor prefera sa ramåna in tara, Ilie Nastase si Nadia Comaneci au ales destinatii precum Paris ori Las Vegas. Craciunul si Revelionul sunt pretextele ideale pentru Lucesti de a petrece in familie.

Perioada sarbatorilor de iarna este asteptata an de an de familia Lucescu pentru a putea petrece impreuna cateva zile. „Suntem raspanditi prin toata lumea si vrem sa fim alaturi macar cu aceasta ocazie”, a spus Mircea Lucescu. Acesta se afla alaturi de Neli in Ucraina, la Donetk, Razvan sta mai mereu la Brasov, sotia lui, Ana Maria, la Bucuresti, impreuna cu unul dintre cei doi copii, Matei. Celalalt, Marilou, se afla la studii in Elvetia. „N-am planuit nimic deocamdata. Ne vom aduna toata familia la Bucuresti si apoi vom vedea, dar nu cred ca vom mai pleca undeva anul asta. Poate vom merge la Brescia, pe la apartamentul pe care il avem acolo, la 20 km de oras, intr-o zona turistica extraordinara. S ingurul care are program clar este fiul meu, care va pleca in Turcia impreuna cu niste prieteni”, a spus Razvan Lucescu. Actualmente, tehnicianul lui FC Brasov se afla la specializare in Italia, la clubul Juventus Torino.

Catalina Ponor ramåne in familie
Tripla campioana olimpica, Catalina Ponor, isi va petrece primele Sarbatori dupa retragerea din activitatea sportiva alaturi de familie, la Constanta. „Am hotarat sa ma retrag din motive medicale, nu vreau sa imi asum nici un risc. Este un moment delicat din viata mea si voi cauta ca in perioada urmatoare sa ma linistesc. Vreau sa petrec mai mult timp alaturi de familie, care a fost mereu alaturi de mine”, a declarat Ponor. Dupa Revelion, fosta sportiva ar putea primi o functie in cadrul Federatiei Romane de Gimnastica.

Nadia Comaneci merge la Las Vegas
Nadia Comaneci a venit in Romania pentru a aduce cadouri copiilor de la „Casa din Tei” si pentru a primi din partea primarului Sectorului 2, medalia jubiliara si diploma de onoare dedicate memoriei lui Nicolae Balcescu. Dupa aceste episoade, fosta mare gimnasta va pleca peste ocean. Ea va petrece Craciunul cu Bart Conner si cu fiul Dylan la Chicago, alaturi de familia sotului ei. Nadia a ales o destinatie exclusivista pentru Revelion. Noaptea dintre ani o va prinde la Las Vegas, un loc unde se strang bogatii Americii.

Ilie Nastase, la Disneyland
Fostul mare tenisman Ilie Nastase va pleca pana pe 10 ianuarie la Paris impreuna cu Amalia si cele doua fetite, Alessia, de patru ani si jumatate, si Emma, de un an si jumatate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.