Dupa superba calificare in semifinalele Mondialelor din Franta, antrenorul Gheorghe Tadici si-a felicitat jucatoarele pentru ca au reusit sa reziste presiunii fantastice din disputa cu nationala tarii gazda si a anuntat ca Romania viseaza la finala,
Dupa superba calificare in semifinalele Mondialelor din Franta, antrenorul Gheorghe Tadici si-a felicitat jucatoarele pentru ca au reusit sa reziste presiunii fantastice din disputa cu nationala tarii gazda si a anuntat ca Romania viseaza la finala, chiar daca, azi, de la ora 16, va intalni in penultimul act galonata echipa a Rusiei, campioana mondiala en-titre.
"Am realizat inainte ca Franta avea o echipa foarte puternica, care beneficia si de suportul publicului. Imi felicit jucatoarele, deoarece au stiut sa reziste presiunii. Dupa pauza, n-am mai cedat nimic si am schimbat tactica. Neagu si Vadineanu au fost excelente. Ele sunt viitorul handbalului romanesc. Echipa noastra a fost compacta si jucatoarele foarte unite. Acum visam la finala!", a declarat bucuros Tadici, care si-ar dori si o revansa in fata campioanei mondiale, dupa ce la editia precedenta Romania a fost invinsa de Rusia in finala mare. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.