Inalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat procesul de revendicare a imobilului in care functioneaza Clinica Otopeni a Institutului National de Gerontologie si Geriatrie „Ana Aslan“ pana la solutionarea unui alt proces intre mosteni
Inalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat procesul de revendicare a imobilului in care functioneaza Clinica Otopeni a Institutului National de Gerontologie si Geriatrie „Ana Aslan“ pana la solutionarea unui alt proces intre mostenitori. Avocata mostenitorilor Alexandru Engler si Eliana Eliza Tripon Maxim a sustinut, ieri, ca procesul de revendicare trebuie suspendat, deoarece pe rolul altei instante exista un proces in care clientii sai contesta titlurile de mostenitor ale sotilor Ileana si Ivan Boer. Institutul de Gerontologie si Geriatrie a fost fondat in anul 1952 prin Hotarare a Consiliului de Ministri si a devenit Institut National in 1974, iar in anul 1992, i s-a atribuit numele de „Ana Aslan“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.