"Patinoarul cu o suprafata de 1000 mp este parte dintr-un complex de agrement, care mai cuprinde doua terenuri de sport, un loc de joaca pentru copii si o zona cu aparate de distractie tip "Luna Park". Parcarea pentru vizitatori este asigurata in ime
"Patinoarul cu o suprafata de 1000 mp este parte dintr-un complex de agrement, care mai cuprinde doua terenuri de sport, un loc de joaca pentru copii si o zona cu aparate de distractie tip "Luna Park". Parcarea pentru vizitatori este asigurata in imediata vecinatate, pe platforma recent eliberata de constructii provizorii, precum si de-a lungul bulevardului Liviu Rebreanu, in parcarile in spic. Perioada de functionare a intregului ansamblu va fi pana la jumatatea lunii februarie 2008", ne-a declarat edilul.
Liviu Negoita este recunoscut pentru amenajarea celor mai multe spatii sportive din Bucuresti, reusind sa asigure aproape tuturor scolilor si liceelor din Sectorul 3 cate un teren de sport multifunctional. In aceasta zona a Capitalei exista 42 de institutii de invatamant (exceptand gradinitele), iar 37 dintre ele au teren de sport. "Cu suprafata de 15x30 mp, inaltimea totala de 3,75 m si lungimea de 3,20 m., terenurile sunt imprejmuite cu gard, au gazon artificial si sunt dotate cu doua porti multifunctionale prevazute cu cos de baschet, precum si cu plasa pentru volei si tenis - cu o inaltime 2,60 m. Astfel, elevii pot juca fotbal, baschet, handbal, volei atat la orele de sport, cat si in timpul liber. Le-am pus la dispozitie spatii sportive moderne, unde isi pot petrece timpul in mod sanatos, placut si in deplina siguranta. Cu fonduri din bugetul local am realizat 24 de terenuri multifunctionale, iar 13 - in colaborare cu Federatia Romana de Fotbal. Anul viitor vom amenaja asemenea terenuri si la cele 5 unitati de invatamant ramase", promite primarul Negoita.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.