Eugen Nicolicea, deputat PSD de Mehedinti, a calcat ieri pragul biroului liberalului Olteanu pentru a obtine mai multi bani pentru scoli. "Am venit aici pentru ca doresc o suplimentare a fondurilor pentru scolile din judetul meu, care este si asa sar
Eugen Nicolicea, deputat PSD de Mehedinti, a calcat ieri pragul biroului liberalului Olteanu pentru a obtine mai multi bani pentru scoli. "Am venit aici pentru ca doresc o suplimentare a fondurilor pentru scolile din judetul meu, care este si asa sarac" - si-a explicat vizita deputatul PSD. Miercuri fusese randul lui Marian Oprisan si a lui Miron Mitrea sa ceara mai multi bani pentru judetul pe care il reprezinta. Incurajati de trendul favorabil pe care merg negocierile dintre liberali si social-democrati, ultimii forteaza nota pentru a obtine cat mai mult cu putinta. Surse din PSD ne-au declarat ca abia acum se face dreptate, deoarece cei 35% promisi primarilor pesedisti reprezinta exact procentajul PSD in administratia locala. "Lumea spune ca ni se da acum. Abia acum se face dreptate pentru ca timp de trei ani de zile am fost dezavantajati. Noi primim 35%, iar primarii PNL si PSD 65%. Este ceva normal", au precizat sursele citate. Ele l-au indicat pe Olteanu drept omul care imparte bani pesedistilor. Zilele trecute, Mircea Geoana a sustinut ca amendamentele PSD la buget au fost adoptate in proportie de 80% si ca urmeaza o discutie finala cu premierul Tariceanu asupra acestora. De fapt, in tabara pesedistilor lucrurile sunt clare, ei spunand ca votarea bugetului este o formalitate in conditiile in care liberalii au raspuns pozitiv la doleantele lor. (C. ANDREI)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.