Foaierul Teatrului National Bucuresti a fost gazda primitoare marti, 11 decembrie, la ora 19:00, pentru vernisajul expozitiei Fotografie de Jurnal 2007 - cele mai bune imagini realizate de echipa de fotoreporteri a Jurnalului National in acest an.
Foaierul Teatrului National Bucuresti a fost gazda primitoare marti, 11 decembrie, la ora 19:00, pentru vernisajul expozitiei Fotografie de Jurnal 2007 - cele mai bune imagini realizate de echipa de fotoreporteri a Jurnalului National in acest an. Karina Knapek, Bogdan Iurascu, Dan Marinescu, Marin Raica, Christian Silva, Lucian Alecu, Victor Stroe, Zoltan Simonffy, Vlad Du­mi­trescu, Gabi Boholt, Alexandru Molovata. Nu­me­le foto­re­por­terilor de la Jurnalul Na­tional, nume cu personali­ta­te si cu ochi critic, atent, in per­manenta lupta cu tot ce in­s­eamna kitsch in fotografia de presa. Au trudit un an in­treg, putin pentru ei, putin pentru dumneavoastra, ca sa pu­teti privi prin ochii lor lu­mea, dar mai ales tara in care traim.  AL-6-LEA SIMT. Este o perpetua surpriza senzatia pe care ti-o dau fotografiile lor. De ce? Pentru ca ti se ascut toate simturile, simti ca ai un vaz mai altfel, un miros mai altfel, un auz mai altfel, un pipait mai altfel si de ce nu cel de-al 6-lea simt mai altfel. Esenta e profesionalismul. Este al patrulea an consecutiv in care echipa de fotoreporteri a Jurnalului National realizeaza acest dublu eveniment - expozitie si album. La vernisaj au vorbit Marius Tuca, directorul Jurnalului National, si Cristian Tudor Popescu, presedintele Clubului Roman de Presa.  Pana la 28 decembrie: cele mai bune imagini Expozitia "Fotografie de Jurnal 2007" poate fi vizionata la Teatrul National din Bucuresti pana la 28 de­cembrie. Desi subiectul central al imaginilor face referire la Romania, puteti vedea si fotografii din Repu­blica Moldova, Israel, Egipt, Rwanda, Franta etc. Tot la Teatrul National veti gasi si albumul "Fotografie de Jurnal 2007". Dupa cum spunea Marius Tuca la deschiderea expozitiei: "Albumul nostru face parte dintr-o carte de vizita extraordinara a Romaniei, chiar daca prezinta si saracia, si suferinta. Asta este Romania de care noua ne pasa, Romania care nu ne este indiferenta, Romania adevarata. Expozitia se inscrie intr-o campanie exceptionala pe care Jurnalul National a declansat-o cu multi ani in urma".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.