Stabilit in Germania, muzicianul timisorean Tavi Iepan a inregistrat un album ce va fi lansat in 2008. Fratele regizorului Florin Iepan, Octavian Iepan, a can­tat in tara, la Autostop, Metamorf, Progresiv TM si Cargo, si in Germania
Stabilit in Germania, muzicianul timisorean Tavi Iepan a inregistrat un album ce va fi lansat in 2008. Fratele regizorului Florin Iepan, Octavian Iepan, a can­tat in tara, la Autostop, Metamorf, Progresiv TM si Cargo, si in Germania, Flying Wood. Are un nou proiect intitulat Locatarii, impreuna cu muzicieni de valoare din Timisoara: Mario Florescu, Vasile Dol­ga, Victor Miclaus, Mircea Bu­nea si Mircea Nedelcu. Daca albumul de debut va fi lansat la ince­putul anului viitor, primul videoclip al formatiei, "Cimitirul Eroi­lor", este gata si va putea fi vazut pe site-ul Jurnalului National. Despre mesajul acestui clip, Tavi a spus: "Din pacate, doar la mijlocul lunii decembrie sunt comemorati eroii din Timisoara. E timpul ca acest lucru sa se schimbe". Dar una dintre cele mai importante re­a­lizari artistice din cariera sa ra­ma­ne Cargo, despre care Tavi are amintiri "amestecate": "Nu am re­sentimente fata de trupa, ci poate doar fata de Adi. Desigur, el ar fi trebuit sa imi treaca numele pe disc, pentru ca am compus «Briga­dierii», «Povestiri din gara», «Iar­na», piese de care sunt foarte man­dru. Pe ceilalti membri ai trupei ii con­sider ca pe niste colegi, ii res­pect... Ma bucur pentru succesul lor actual si consider ca pe undeva am facut si eu ceva in acest sensa€¦".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.