Intr-o atmosfera creata de mu­zica perioadei interbelice si de proiectiile de fotografii ce surprind un Bucuresti de inceput de secol, Editura Caligraf a lansat joi seara la Libraria Carturesti doua carti. Cele doua volume: "Legenda kha
Intr-o atmosfera creata de mu­zica perioadei interbelice si de proiectiile de fotografii ce surprind un Bucuresti de inceput de secol, Editura Caligraf a lansat joi seara la Libraria Carturesti doua carti. Cele doua volume: "Legenda kha­zara", scrisa de istoricul Adrian Majuru, si "O antropologie a marginalului", scrisa de Octavian Buda, medic primar psihiatru la Institutul de Medicina Legala "Dr. Mina Minovici", sunt primele din doua colectii noi - "Biblioteca fantastica" si, respectiv, "Cartea de antropologie". Octavian Buda si-a descris lucrarea drept "o antologie de texte descoperite in arhiva Institutului de Medicina Legala, care arata gradul de dezvoltare a societatii la acea vreme, adica intre anii 1860-1940".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.