Cåntaretul Eros Ramazzotti, care a sustinut un concert, aseara, pe Stadionul Municipal din Sibiu, le-a dat emotii organizatorilor. Cursa aeriana care trebuia sa-i aduca pe cåntaret si membrii staff-ului la Sibiu a intårziat din cau
Cåntaretul Eros Ramazzotti, care a sustinut un concert, aseara, pe Stadionul Municipal din Sibiu, le-a dat emotii organizatorilor. Cursa aeriana care trebuia sa-i aduca pe cåntaret si membrii staff-ului la Sibiu a intårziat din cauza vremii nefavorabile.

Cantaretul italian era asteptat sa soseasca joi dupa-amiaza, dar si-a amanat venirea la Sibiu din cauza vremii nefavorabile. Astfel, a fost anulata si conferinta de presa, iar organizatorii au stat cu sufletul la gura pana cand l-au vazut pe starul italian pe pamant romanesc. Artistul a fost cazat la acelasi hotel de patru stele si in aceeasi camera prezidentiala in care a stat si Julio Iglesias.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.