Seful LPF il ataca pe directorul general al FRF, insa spune ca nu va face recurs in procesul comisiilor, desi 16 presedinti de club au votat pentru.

Razboiul dintre Federatia Romana de Fotbal si Liga Profesionista de Fotbal pentru tutela comisiilor continua, chiar daca instanta a dat dreptate organismului condus de Mircea Sandu. Initial, Dumitru Dragomir (foto) anuntase ca nu va face recurs, insa ieri, in urma Adunarii Generale a Ligii, seful fotbalului prim divizionar sustine ca 16 presedinti de club au votat pentru continuarea procesului.

„Eu am vrut sa-i conving pe conducatorii de cluburi la adunarea asta (n.r. - AG a LPF de miercuri), dar nu am reusit. O sa fie invitat pe 21 decembrie si Mircea Sandu si impreuna sa convingem Adunarea Generala a Ligii sa nu mai facem recurs", a declarat Dragomir, care a schimbat placa in momentul in care a fost vorba de directorul general al FRF, Ionut Lupescu, pe care nu a ezitat sa-l atace: „Sa stea linistit in banca lui ca n-o sa mai fie nici un proces cu federatia! In Adunarea Generala din 21 decembrie o sa reglam si chestiunea asta. Sa stea naibii linistit ca nu-i ia nimeni comisiile! I-am promis ca i le las si o sa incerc sa i le las. Sa stea linistit ca nu ii ia nimeni din cascaval sau din altceva".

Reactia lui Dragomir vine dupa ce Lupescu a propus ca seful LPF sa primeasca un vot de blam din partea Comitetului Executiv al FRF pentru ca „lucreaza impotriva intereselor" forului. In plus, Lupescu l-a amenintat cu judecata UEFA, care impune recurgerea la justitia civila doar in momentul in care au fost epuizate toate caile de atac in instantele sportive.