Desi cele doua autostrazi ale Romaniei sunt blocate din cauza zapezii si a zecilor de masini rasturnate, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a derulat abia ieri licitatiile de deszapezire pentru aceste tronsoan
Desi cele doua autostrazi ale Romaniei sunt blocate din cauza zapezii si a zecilor de masini rasturnate, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a derulat abia ieri licitatiile de deszapezire pentru aceste tronsoane. Directorul general adjunct de Intretinere si Administrare din cadrul CNADNR, Cristian Duica, ne-a declarat ca astazi se va afla castigatorul licitatiei pentru deszapezirea celor doua autostrazi. “A avut loc deschiderea ofertelor in cadrul licitatiei organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale privind atribuirea serviciilor de intretinere pe timp de iarna pe autostrazile Bucuresti - Pitesti si Bucuresti - Cernavoda. La licitatie au depus oferte doua consortii. Primul consortiu, format din Argecom Pitesti, Euroconstruct Trading '98 si Dimar, a avut o oferta de 15.109.592,27 lei (4.365.041,82 Euro), iar al doilea consortiu, format din PA&CO International si Romprest, a avut o oferta de 8.998.110,59 lei (2.572.873,51 Euro). Mentionez ca plafonul maxim a fost de 15.441.506 lei (4.688.621 Euro). Pana diseara probabil vom afla cine este vinovat pentru inta rzierea licitatiilor”, ne-a declarat Duica. El a precizat ca cele doua oferte se analizeaza de catre o comisie din CNADR.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.