Cei mai multi dintre artistii autohtoni vor petrece noaptea dintre ani muncind. E drept ca recompensa financiara este tentanta. Tocmai de aceea, cåntaretii se vor afla pe drumuri, intre orase. Alte vedete au ales deja ca destinatii de vacanta
Cei mai multi dintre artistii autohtoni vor petrece noaptea dintre ani muncind. E drept ca recompensa financiara este tentanta. Tocmai de aceea, cåntaretii se vor afla pe drumuri, intre orase. Alte vedete au ales deja ca destinatii de vacanta Austria sau Italia, pentru statiunile montane, unde se poate schia, in timp ce altii vor pleca in provincie, unde ii va prinde Anul Nou impreuna cu cei dragi.

Mihaela Radulescu ne-a declarat ca abia asteapta sa-l obisnuiasca pe fiul ei, Ayan, cu schiurile si placa de snowboard. Pentru asta, vedeta Antenei 1 va pleca impreuna cu toata familia in Austria, unde se va intalni si cu Liana Stanciu, sotul ei si fetita bolnava a acesteia, pentru care Mihaela a organizat o campanie de strangere de bani in scopul tratarii ei intr-o clinica din Viena. „De Craciun voi fi la Viena cu Elan, Ayan si parintii mei si o sa ne vedem si cu Liana, Mita si Teodora. Dupa aceea plecam la ski. Vreau ca baiatul meu sa ia primele lectii de snowboard si ski. La Kitzbuehl vom petrece Revelionul si ne vom intoarce in tara in prima saptamana din ianuarie“, ne-a povestit Mihaela.

Pe Andreea Raicu si iubitul ei,Tud or Chirila, Revelionul ii va prinde separat, pentru ca solistul trupei Vama va avea de onorat un concert. In acest timp, Andreea se va distra alaturi de prietenii ei la o petrecere: „Va veni si Tudor dupa ce va incheia spectacolul“, ne-a declarat vedeta de la Prima TV. Valentina si Cristian Boureanu au ales anul acesta sa plece din tara de Revelion: „Daca de Craciun stam acasa, cu familia, Revelionul o sa-l petrecem intr-o statiune montana din Italia. Cele de la noi sunt foarte aglomerate si am vrea sa incercam si altceva“, spune Valentina.

Pentru ei, banii sunt pe primul loc
Anamaria Ferentz prefera sa faca un ban de Revelion, in loc sa se distreze cu prietenii, asa ca a acceptat sa cante la petrecerea organizata la Romexpo. Artista va fi rasplatita cu 2.500 de euro pentru acest spectacol. Si Cristina Rus vrea sa intampine anul 2008 cu mai multi bani in buzunar. Blonda va canta la Cluj, in cadrul unui spectacol organizat de primaria orasului. La fel va proceda si Andreea Antonescu. In noaptea dintre ani, artista se va plimba de la Ploiesti la Brasov, unde va avea recitaluri si ne-a marturisit ca este nerabdatoare sa urce pe scena. Julia Jianu va canta mai intai in Capitala, iar apoi va pleca si ea la munte, la Brasov, unde va mai sustine un concert. De departe insa, cel mai aglomerat artist in aceasta prioada este Mihai Traistariu. Interpretul va porni zilele acestea intr-un turneu de Craciun, iar dupa noaptea de Revelion va fi mai bogat cu 12.500 de euro. Mihai va canta in doua programe la Rompexpo, unde va fi platit cu 6.000 de euro. Va continua seria spectacolelor la un restaurant de lux din Bucuresti si se va indrepta apoi spre Calarasi si Buzau. Cu 6.000 de euro va fi recompensat si maestrul Nelu Ploiesteanu, care va distra invitatii la o petrecere din Sinaia. Alina Sorescu va petrece si ea Revelionul pe drumuri: „In noaptea dintre ani am in jur de opt concerte, in diferite locatii. M-am obisnuit sa fiu solicitata pentru multe spectacole, asa ca nu va fi nici o problema“. Andreea Banica va avea sapte concerte, atat in Bucuresti, cat si in provincie. Pentru fiecare aparitie, fosta Blondy va incasa in jur de 3.500 de euro. Pe Luminita Anghel, 2008 o va gasi la Romexpo, acolo unde s-a ocupat de organizarea Revelionului catorva mii de oameni. „Voi fi acolo toata noaptea si voi petrece alaturi de multi oameni care au ales sa vina la Romexpo. Vor fi si Tom Jones si multi alti artisti“, spune cantareata, care va si interpreta cateva piese in noaptea de Anul Nou. La Rompexpo va canta si Andra, asa cum obisnuieste in fiecare an.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.