De asemenea, carnea trebuie sa fie insotita de certificat sanitar veterinar de transport, eliberat de medicul veterinar, astfel incat sa fie atestata calitatea acesteia. In cazul in care carnea proaspata nu prezinta marca de sanatate, aceasta va fi sechestrata, urmand sa fie retrasa din consumul uman“, se precizeaza intr-un comunicat al ANSVSA. Potrivit ANSVSA, marcarea carnii de porc se efectueaza cu o stampila de forma hexagonala, in cazul unitatilor aprobate pentru schimburi intracomunicare, respectiv rotunda in cazul unitatilor aprobate pentru perioada de tranzitie.
Despre autor:
Sursa: Gardianul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
Secretele vedetelor de la Hollywood pentru un machiaj impecabil. Tehnici și...
Sursa: garbo.ro
-
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt...
Sursa: retail.ro
-
Cum se poate evita insolvența. Expertul care s-a ocupat de cazul Blue Air:...
Sursa: wall-street.ro
-
Afirmații delirante din partea unui preot: femeile agresate se*ual trebuie să...
Sursa: kudika.ro
-
UniCredit vede oportunități de consolidare în România
Sursa: futurebanking.ro