a€žNu am prevazut nimic concret, referitor la posibila mea intoarcere la Madrid, dar poate ca va deveni realitate. Oricum, nu ma vad stand la birou. In viitor nimic nu este imposibil. Pentru moment vreau sa profit de viata si sa petrec cat
a€žNu am prevazut nimic concret, referitor la posibila mea intoarcere la Madrid, dar poate ca va deveni realitate. Oricum, nu ma vad stand la birou. In viitor nimic nu este imposibil. Pentru moment vreau sa profit de viata si sa petrec cat mai mult timp alaturi de familia mea. La momentul potrivit, mi-ar face placere sa lucrez cu copiii si sa-i invat tot ceea ce stiu despre fotbal", a declarat Zinedine Zidane, prezent in capitala Spaniei pentru a participa la o campanie publicitara, alaturi de fostul sau coechipier Raul Gonzales si de atacantul argentinian al catalanilor de la FC Barcelona, Lionel Messi.  
Capitanul celei mai puternice selectionate a a€žcocosilor galici" din toate timpurile, retras din activitate la finele sezonului 2005/2006, si-a declarat astfel disponibilitatea de a se intoarce la a€žgalactici", e drept ca nu in postura de antrenor principal ori secund al primei echipe a Realului. a€žAs putea sa revin. Nu regret ca m-am retras din activitate. Sunt multumit ca am luat decizia de a renunta la fotbal in acel moment. Daca as fi ramas, poate ca madrilenii nu ar mai fi castigat campionatul in sezonul urmator", a mai precizat a€žZizou".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.