Procesul de identificare a unui posibil cumparator pentru compania Alitalia, care a inceput anul trecut, a fost amanat pentru saptamana viitoare. Guvernul italian nu a putut decide care din cele doua companii, Air One sau Air France-KLM, va prelua op
Procesul de identificare a unui posibil cumparator pentru compania Alitalia, care a inceput anul trecut, a fost amanat pentru saptamana viitoare. Guvernul italian nu a putut decide care din cele doua companii, Air One sau Air France-KLM, va prelua operatorul aerian local. Analistii spun ca decizia este foarte grea, deoarece Air One este considerata o alegere eficienta, intrucat impaca sindicatele si politicienii, in timp ce Air-France KLM ar putea redresa situatia Alitalia pe termen lung.
In urma articolelor aparute in presa italiana, Guvernul a decis sa ceara mai multe detalii privind ofertele de preluare de la conducerea operatorului aerian, urmand ca pe data de 18 decembrie a.c. sa aiba loc o noua intrunire unde se va lua o decizie finala in privinta procesului de vanzare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.