Nu toti se pregatesc pentru sarbatorile de iarna. Asa cum se cunoaste, sportivii au un program aparte si, de cele mai multe ori, zilele de Craciun sau Anul Nou ii gasesc in cantonament. Din acest punct de vedere, norocos pare a fi pugilistul craiove
Nu toti se pregatesc pentru sarbatorile de iarna. Asa cum se cunoaste, sportivii au un program aparte si, de cele mai multe ori, zilele de Craciun sau Anul Nou ii gasesc in cantonament. Din acest punct de vedere, norocos pare a fi pugilistul craiovean Sorin Tanasie care va putea fi alaturi de familie si de prieteni in acest sfarsit de an. Totusi, pana atunci, se pregateste intens pentru a cuceri titlul de campion european, pe 21 decembrie urmand a boxa impotriva belgianului Carmelo Ballone, chiar la acesta acasa, in localitatea La Louvierre. Cand l-am sunat pe antrenorul sau, Vasile Fantana se afla la antrenament cu Tanasie in Parcul Poporului din Craiova. „Sorin se afla intr-un stadiu avansat de pregatire si suntem convinsi ca se va impune lejer”, a recunoscut tehnicianul sportivului. Pe de alta parte, „Pantera” ar putea avea probleme din cauza faptului ca meciul nu va fi televizat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.