"Investitia in hipermarketul Carrefour Braila a fost de aproximativ 20 de milioane de euro.

Carrefour a deschis joi, 13 decembrie 2007 un hypermarket in centrul comercial "European Retail Park " din Braila. Pe o suprafata de 13.000 m.p, C
"Investitia in hipermarketul Carrefour Braila a fost de aproximativ 20 de milioane de euro.

Carrefour a deschis joi, 13 decembrie 2007 un hypermarket in centrul comercial "European Retail Park " din Braila. Pe o suprafata de 13.000 m.p, Carrefour are o suprafata de vanzare de 8.000 m.p. Centrul comercial include o galerie comerciala de 2.000 m.p, un mall de 9.000 m.p, un magazin de tipul 'do-it-yourself>>, si un magazin de electronice si electrocasnice. Amplasat pe soseaua de centura sud a orasului Braila, pe E 577 si la intersectia strazii "Calea Calarasilor" cu aceasta, Carrefour Braila reprezinta un proiect comercial important in dezvoltarea orasului.
Pentru Carrefour Braila au fost create 630 noi locuri de munca. si cu acest nou proiect, Carrefour ramane fidel politicii sale de expansiune in Romania si dorintei sale de a implanta valori ca traditia si calitatea la preturi exceptionale in cat mai multe orase din tara. "Suntem bucurosi ca deschidem Carrefour la Braila - in comuna Chiscani - in prag de sarbatori, si mai ales, suntem bucurosi ca populatia de aici va putea alege cadourile de sfarsit de an si produsele pentru masa festiva, dintre cele 55.000 de produse prezente in hipermarket, la cele mai bune preturi." A declarat Jacobo Caller - director general Carrefour Romania.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.