CONCURS. Zeci de elevi din Miercurea-Ciuc s-au intrecut ieri intr-un concurs de impodobit brazi de Craciun, ajuns in acest an la cea de-a XI-a editie. Copiii de clasele I-IV au infruntat temperaturile de -15 grade Celsius si au decorat brazii in centrul orasului. Pentru ca nu au avut voie sa utilizeze ornamente conventionale, micutii s-au folosit de nuci colorate, fructe uscate, hartie sau conuri de brad.

11:59 - SOCIAL
BUZÃ…U. Sute de pensionari s-au inghesuit la poarta Casei de Pensii pentru a depune cererile destinate biletelor de tratament. (M.B.)
SATU-MARE. Un barbat a murit strivit de o platforma de la o statie de producere a betonului dupa ce a intervenit neautorizat la instalatie.

12:04 - JUSTITIE
"SPIONAJ SI TRÃ…DARE". Debutul procesului in care consultantul
international Vadim Benyatov este judecat pentru spionaj a fost amanat
din nou cu doua luni, din cauza nelegalei citari a inculpatului. Curtea de Apel Bucuresti urmeaza sa-l citeze pe Benyatov la domiciliul sau din Londra.
CARITABIL. Cele opt fundatii de caritate ale Patriarhiei Romane
s-au reunit in Federatia "Filantropia", organizatie care isi propune sa ajute persoanele care au nevoie de ajutor prin atragerea si directionarea corecta de fonduri.

PETROM - Carburanti mai scumpi de astazi
Petrom a scumpit de astazi cu patru bani pe litru benzina si cu opt bani pe litru motorina, ca urmare a cresterii cotatiilor internationale ale titeiului. Benzina ECOPremium 95 costa acum 3,55 lei/litru, Top Premium - 3,85 lei/litru, OMV Carrera 95 - 3,62 lei/litru si OMV Carrera 100 - 4,25 lei/litru. Motorina OMV Premium Diesel Alpine Diesel costa 3,95 lei/litru si cea Top Euro Diesel 4 - 3,59 lei/litru. (Florina Zainescu)