Pustii de la trei echipe de fotbal din centrul Italiei au decis sa nu dispute meciurile programate in acest weekend in semn de protest impotriva parintilor lor "ultras", al caror fanatism "ruineaza placerea jocului", a anuntat vineri agentia Ansa, ci
Pustii de la trei echipe de fotbal din centrul Italiei au decis sa nu dispute meciurile programate in acest weekend in semn de protest impotriva parintilor lor "ultras", al caror fanatism "ruineaza placerea jocului", a anuntat vineri agentia Ansa, citata de Rompres. Cu varste cuprinse intre opt si zece ani, copiii si-au anuntat intentia de a nu juca cu ocazia unei sarbatori anuale a cluburilor lor, prezentandu-se in fata parintilor lor cu panouri pe care se putea citi: "Nu ruinati jocul copiilor vostri", "Parinti: incetati sa va mai certati, lasati-ne sa jucam". Copiii, care participa la un campionat regional, au trimis si o scrisoare unui responsabil local al Federatiei italiene de fotbal si mai multor sponsori ai competitiei pentru a-si exprima protestul. 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.