SA NU-I FIE DE DEOCHI DE VIATA!
De Sarbatori, cand mananci prea mult, risti sa faci o indigestie. Cand infuleci prea multe maioneze poti ajunge la terapie intensiva cu o pancreatita de nu te vezi. Dar, daca in perioada Sarbatorilor inghiti multe
SA NU-I FIE DE DEOCHI DE VIATA!
De Sarbatori, cand mananci prea mult, risti sa faci o indigestie. Cand infuleci prea multe maioneze poti ajunge la terapie intensiva cu o pancreatita de nu te vezi. Dar, daca in perioada Sarbatorilor inghiti multe glume, in nici un caz nu faci indigestie, iar, daca infuleci bancuri cu toptanul, n-ajungi de atata ras la terapie intensiva, si pancreasul nu sufera cand e indopat cu umor. Tocmai de aceea sa servim o serie de scene cu haz petrecute chiar in realitate, dar dupa cortina revistei. Intamplari hazoase culese de un campion al hazului cum este Nae Lazarescu.  Dar iata nostimadele petrecute in viata unor artisti de revista, inmagazinate de condeiul lui Nae Lazarescu. In vremea comunismului se organizau spectacole prin intreprinderi, sustinute de actori profesionisti. Cu ocazia Zilei Femeii se organizeaza un astfel de spectacol la Spitalul Carol Davila. In sala se aflau cateva cadre medicale, dar grosul spectatorilor era format din bolnavii care fusesera internati. Unul dintre actorii care urca pe scena este Puiu Calinescu, care pune mana pe microfon si rosteste raspicat: "Bine v-am gasit sanatosi!". Au cascat ochii de uimire toti bolnavii.

In fata Teatrului "Tanase", pe trotuar, simpaticul Alexandru Lulescu se intalneste cu o mai veche cunostinta, dresor la circ. "Pe vremuri erai dresor de catei, acum am aflat ca te ocupi de elefanti". Raspunde dresorul: "Ce vrei, cu varsta mi-a cam slabit vederea".

Intr-o intersectie, Nicu Constantin si Misu Fotino isi ciocnesc masinile. Culmea, isi busesc masinile doi ochelaristi, dintre care Nicu Constantin avea un ochi la slanina si un ochi la faina de sasiu ce era. "De ce nu te uiti pe unde mergi", intreaba suparat Nicu Constantin, la care Misu Fotino ii raspunde sasiului: "Dar tu de ce nu mergi pe unde te uiti?".

Cantaretul de muzica usoara George Bunea se intalneste cu un prieten la o cafea si solistul de la Tanase se confeseaza: "Am impresia ca baietelul meu mi-a mostenit vocea", la care prietenul il consoleaza: "Bine ca ai scapat de ea".

Actorul Alexandru Lulescu se duce intr-o sambata sa isi ia copilul de la cresa. "Ce-ai facut, Sandule?, tipa la el nevasta de cum intra pe usa. asta nu este copilul nostru, ai adus un baietel si noi avem o fetita". "Nu conteaza, raspunde simpaticul comic, tot il ducem luni inapoi".
Unul dintre comicii cuplului Anton si Romica era si tatal unei fete frumoase. Intr-o zi suna telefonul acasa si o voce barbateasca intreaba pe nerasuflate: "Alo? Tu esti, broscuto?". "Broscuta este plecata, raspunde simpaticul actor, la telefon este proprietarul iazului".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.