Pe parcursul a doua luni consecutive, un artist german (Klara Adam, in perioada mai-iulie) a primit rezidenta la Mogosoaia, in timp ce un bucurestean (Dumitru Gorzo, octombrie-decembrie) a primit o rezidenta similara in complexul de ateliere Salzmann
Pe parcursul a doua luni consecutive, un artist german (Klara Adam, in perioada mai-iulie) a primit rezidenta la Mogosoaia, in timp ce un bucurestean (Dumitru Gorzo, octombrie-decembrie) a primit o rezidenta similara in complexul de ateliere Salzmannbau din Duesseldorf. Proiectul-pivot de anul acesta va continua in 2008 ca program consacrat.
Prezentarea programului si dezbaterea "Mogodorf: de ce?, cum?, cui?, cand?" este programata la orele 19.00, in aceasta seara, la Galeria H'Art din Bucuresti. Vor participa: Erwin Kessler, curatorul programului, Doina Mandru, director al Centrului Cultural Palatele Brancovenesti - Mogosoaia si Dumitru Gorzo. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.