Dumitru Dragomir, seful LPF, l-a contrat ieri dur pe Ionut Lupescu, directorul general al FRF, dupa ce acesta a spus miercuri ca se gandeste sa ceara un vot de blam din partea Comitetului Executiv pentru Mitica, cei doi avand o disputa pe tema comisi
Dumitru Dragomir, seful LPF, l-a contrat ieri dur pe Ionut Lupescu, directorul general al FRF, dupa ce acesta a spus miercuri ca se gandeste sa ceara un vot de blam din partea Comitetului Executiv pentru Mitica, cei doi avand o disputa pe tema comisiilor. "Sa stea linistit in banca lui ca n-o sa mai fie nici un proces cu Federatia! In Adunarea Generala din 21 decembrie, la care e invitat si el, si Mircea Sandu, o sa reglam si chestiunea asta. Sa stea naibii linistit ca nu-i ia nimeni comisiile! I-am promis ca i le las si o sa incerc sa i le las. Sa stea linistit ca nu ii ia nimeni din cascaval sau din altceva!", a spus "Corleone". "Lupescu trebuie sa inteleaga si el ce e aia democratie. Eu am vrut sa-i conving pe conducatorii de cluburi la Adunarea asta (n.r. - AG a LPF de miercuri), dar nu am reusit. O sa fie si el invitat pe 21 decembrie si impreuna cu Mircea Sandu sa convingem Adunarea Generala a Ligii sa nu mai facem recurs", a afirmat Dragomir. Referindu-se la posibilul vot de blam, Mitica a explodat: "El nici nu e membru in Comitetul Executiv. Asa ca ii transmit sa stea in banca lui. Sa nu ma faca sa-mi dau drumul la gura. Sa nu mai pomeneasca numele meu!". Lupescu a anuntat marti ca FRF a castigat procesul intentat de LPF, care contesta hotararea Comitetului Executiv de trecere a comisiilor in subordinea federatiei. FRF si LPF s-au aflat in litigiu, in aceasta vara, in ceea ce priveste dreptul asupra comisiilor, Agentia Nationala pentru Sport hotarand ca, in conformitate cu Legea Sportului, LPF este organismul care va controla comitetele de judecata. Ulterior, acestea au revenit in subordinea FRF, printr-o hotarare a Comitetului Executiv, iar LPF a actionat in judecata federatia pentru a se stabili pe aceasta cale tutela comisiilor. "Dimineata la Comitetul Executiv ne-a spus (n.r. Dragomir) ca Liga nu va mai face recurs. Si acum ce face? Eu nu cred ca 16 presedinti au votat pentru recurs la Adunarea Generala a LPF. Nu stiu cum va privi UEFA continuarea acestui proces. Noi am incercat si incercam mereu sa il protejam pe Dumitru Dragomir la UEFA, dar trebuie sa se lase si dansul protejat. Dar va veni o vreme cand n-o sa-l mai protejam", a spus Lupescu miercuri. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.