Liderul organizatiei PSD Dolj, deputatul Ion Calin, a declarat, ieri,  ca a avut o discutie cu liderii partidului si ca, desi isi pastreaza functia de presedinte al organizatiei, controlul decizional il va avea presedintele PSD, Mircea Geoana.
Liderul organizatiei PSD Dolj, deputatul Ion Calin, a declarat, ieri, ca a avut o discutie cu liderii partidului si ca, desi isi pastreaza functia de presedinte al organizatiei, controlul decizional il va avea presedintele PSD, Mircea Geoana. Potrivit lui Calin, s-a gasit o astfel de solutie pentru realizarea unei bune coordonari a strategiei pentru alegerile locale. Calin a explicat ca ramane presedinte al organizatiei, „sub controlul presedintelui“. Trebuie spus ca masura a fost luata din cauza slabelor performante ale acestei organizatii. Social-democratul a comentat ca el personal trebuie sa fie de acord cu orice propunere „prin care partidul are de castigat“. Practic, deciziile din cadrul PSD Dolj vor fi luate sub controlul si in prezenta lui Mircea Geoana, de altfel ales senator pe listele PSD Dolj.

Valuri printre social-democratii din Mangalia
Apele sunt tulburi si la Mangalia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.