Grupul petrolier rus Lukoil ar putea analiza posibilitatea vanzarii petrolului in ruble, si nu in dolari, in cazul in care moneda americana continua sa se deprecieze, a anuntat un inalt oficial al companiei, citat de Reuters. Compania isi extinde dej
Grupul petrolier rus Lukoil ar putea analiza posibilitatea vanzarii petrolului in ruble, si nu in dolari, in cazul in care moneda americana continua sa se deprecieze, a anuntat un inalt oficial al companiei, citat de Reuters. Compania isi extinde deja campania de vanzari a produselor rafinate in interiorul Rusiei, pentru a-si spori veniturile, a declarat directorul de dezvoltare strategica al Lukoil, Andrei Gaidamaka. "Suntem ingrijorati de slabiciunea dolarului", a precizat acesta, pentru reporteri, la New York. "Atat timp cat venitul este calculat in dolari si cheltuielile in ruble, iar venitul scade din cauza deprecierii dolarului, trebuie sa facem ceva", a declarat acesta, informeaza NewsIn.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.