Legrand Romania, companie ce activeaza in domeniul sistemelor pentru instalatii electrice si retelelor informatice pentru cladiri rezidentiale, comerciale si industriale, se asteapta la o crestere a cifrei de afaceri cu 40%, pana la 18,2 milioane de
Legrand Romania, companie ce activeaza in domeniul sistemelor pentru instalatii electrice si retelelor informatice pentru cladiri rezidentiale, comerciale si industriale, se asteapta la o crestere a cifrei de afaceri cu 40%, pana la 18,2 milioane de euro in 2008. Grupul Legrand, unul din principalii jucatori pe piata materialelor electrice, vrea sa impuna pe piata romaneasca portofoliul sau de produse de la intrerupatoare si prize pana la transformatoare de mare putere. Compania a inregistrat in acest an afaceri de 13 milioane de euro.
Legrand a lansat miercuri pe piata romaneasca, prin Bticino, marca a grupului, o noua gama de produse, Axolute. ''Axolute merge dincolo de conceptul traditional de panouri de comanda si de intrerupatoare", a spus Charles-Eric Batard, directorul general Legrand Romania.
Bticino, marca a Grupului Legrand din 1989, este prezent in mai bine de 60 de tari, fiind prima companie italieneasca producatoare de componente electrice de joasa tensiune ce imbina designul modern cu elementele tehnologice. Cataloagele de produse Legrand includ peste 130.000 de produse, impartite in 80 de grupe si familii. Legrand ofera solutii complete pentru automatizarea caselor si cladirilor, care includ in special distribuirea energiei electrice si informationale, control si conexiune, sisteme de securitate pentru oameni si proprietati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.