Kylie Minogue si trupa britanica de rock Iron Maiden ajung si la Bucuresti in vara lui 2008. Artistii isi vor astepta fanii pe stadionul Cotroceni, pe 17 mai, respectiv 4 august, dupa cum promit organizatorii, Emagic Entertainment, citati de Mediafax
Kylie Minogue si trupa britanica de rock Iron Maiden ajung si la Bucuresti in vara lui 2008. Artistii isi vor astepta fanii pe stadionul Cotroceni, pe 17 mai, respectiv 4 august, dupa cum promit organizatorii, Emagic Entertainment, citati de Mediafax.
Pentru concertul Iron Maiden exista cinci categorii de bilete, avand preturile de 50, 75, 130, 180, respectiv 240 lei. Biletele pentru show-ul lui Kylie costa 70, 95, 130, 200, respectiv 400 lei, si vor fi disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.
Kylie Minogue si-a inceput cariera ca actrita, cu un rol in serialul australian "Neighbours". Dupa succesul primelor doua single-uri, "Locomotion" - care a stationat pe primul loc in topul australian timp de 7 saptamani - si "I Should Be So Lucky" - care a impus-o in topurile din lumea intreaga - Kylie a ales sa se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hit-uri precum "Where the Wild Roses Grow", in duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", in duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love at First Sight", "Come into My World", "Slow" sau "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vanzari de peste 40 de milioane de albume in intreaga lume si numeroase premii. Succesul ii asterne lumea la picioare, dar suferinta nu o ocoleste. Minogue isi intrerupe in 2005 un turneu dupa ce este diagnosticata cu un cancer la san.
Invingatoare in lupta cu boala, artista revine pe scena in noiembrie 2006. Kylie a dat lovitura anul acesta cu un nou album. "X" va fi promovat in cadrul turneului KYLIEX2008, ce va cuprinde - pentru prima data - si Romania.Back in Time cu Iron MaidenLegendara trupa rock Iron Maiden va concerta la Bucuresti pe 4 august 2008, pe Stadionul Cotroceni (Progresul). Spectacolul face parte din turneul "Somewhere Back in Time".
Dupa prestatia de la Bucuresti, Steve Harris, Bruce Dickinson, Dave Murray, Adrian Smith, Janick Gers si Nicko McBrain sunt asteptati la Varsovia (7 august) si Praga (8 august). Turneul, care debuteaza pe 1 februarie, in India (Mumbai), include orase precum Tokio, Los Angeles, Paris, Londra, Lisabona, Helsinki, Oslo sau Atena.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.