Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a declarat ieri la Constanta ca cea mai buna solutie pentru functia de ministru al Justitiei este Norica Nicolai (foto).

"Din punctul meu de vedere, nu vad alta solutie decat Norica Nicolai. E alegerea ce
Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a declarat ieri la Constanta ca cea mai buna solutie pentru functia de ministru al Justitiei este Norica Nicolai (foto).

"Din punctul meu de vedere, nu vad alta solutie decat Norica Nicolai. E alegerea cea mai buna din cel putin doua motive: e un jurist foarte bun si e om politic. Cred ca ministrul trebuie sa fie o persoana politica", a spus Puiu Hasotti, citat de Mediafax. Cel mai probabil, decizia va fi luata lunea viitoare, la intrunirea saptamanala a Biroului Politic al PNL, singura structura din partid abilitata sa decida membrii Cabinetului. In schimb, liderul PRM, C.v. Tudor, a declarat ieri ca aceasta nu poate taia "in carne vie". "Mie mi se pare ca in situatia Romaniei, la ora actuala, in care problema numarul unu este coruptia, perceptia noastra in plan international este dezastruoasa, aici ar trebui o mana de fier si ma indoiesc ca Norica Nicolai poate sa taie in carne vie si sa aiba acest curaj", a sustinut Vadim Tudor. Pe de alta parte, el a spus despre senatorul PNL ca este "un om foarte placut" intrebat daca Norica Nicolai ar fi un candidat potrivit pentru functia de ministru al Justitiei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.