Procurorii au facut recurs ieri impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti de judecare in stare de libertate a Ioanei Maria Vlas. Astfel, aceasta va ramane in arest cel putin pana saptamana viitoare. Daca instanta ii va da totusi castig de cauza, Ioa
Procurorii au facut recurs ieri impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti de judecare in stare de libertate a Ioanei Maria Vlas. Astfel, aceasta va ramane in arest cel putin pana saptamana viitoare. Daca instanta ii va da totusi castig de cauza, Ioana Maria Vlas si-ar putea petrece primul Craciun in libertate dupa trei ani. Totusi, exista posibilitatea ca judecatorii sa decida ca ea sa ramana in arest. Ioana Maria Vlas este in arest la cercetari penale de aproape patru ani, dar niciodata pana in toamna anului trecut nu si-a dorit sa fie eliberata, cel mai probabil pentru ca se temea de furia deponentilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.