IMPRIMANTA. Stylus D120 este un model de imprimanta caracterizat de o viteza mare de printare si de flexibilitatea de a printa atat documente, cat si fotografii color de calitate. In formatul alb-negru pot fi imprimate pana la 37 de pagini pe minut,
IMPRIMANTA. Stylus D120 este un model de imprimanta caracterizat de o viteza mare de printare si de flexibilitatea de a printa atat documente, cat si fotografii color de calitate. In formatul alb-negru pot fi imprimate pana la 37 de pagini pe minut, iar pentru color pana la 20 de pagini pe minut. Pentru volume mari de printuri de tip text, mo­delul oferit de Epson suporta cartuse de mare capacitate cu cerneala neagra, imprimanta fiind conceputa in special pentru aface­rile de mici dimensiuni sau pentru utilizarea acasa.   CAMERA 3D. O noua camera video 3D pentru PC-uri duce experienta oferita de consola Wii la un alt nivel. Camera detecteaza miscarea in tridimensional si permite astfel controlul actiunii de pe ecranul calculatorului, in cazul unui joc video de exemplu, prin simplele gesturi ale jucatorului. Botezata Zcam, ca­mera ofera un control al miscarii similar celui furnizat de Wii, nea­vand insa nevoie de nici un controller, motiv pentru care cei care au conceput-o sunt increzatori in succesul unei aplicatii pentru aceas­ta in domeniul jocurilor video. Dispozitivul va intra in productie de masa in 2008, urmand sa fie comercializat la preturi similare altor periferice pentru computere.   GRAFICA. Pasionatii de jocuri video au la dispozitie o tehnologie care creste performanta unui sistem de pana la 2,8 ori in activitati de gaming. Tehnologia NVIDIA SLI Triplu permite folosirea a trei unitati de procesare grafica GeForce pe un singur computer, astfel incat toate optiunile grafice ale jocurilor video sa poata fi setate la maximum. Jucatorii profesionisti se pot bucura astfel de 60 de cadre pe secunda la o rezolutie de 2.560 x 1.600. Centrul sistemului SLI tirplu este format din chipset-ul pentru placa de baza NVIDIA nForce 680 SLI MCP si trei unitati de procesare grafica GeForce 8800 GTX sau GeForce 8800 Ultra.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.