Comisarul european pentru extindere Olli Rehn a declarat ca se asteapta ca problema statutului Kosovo sa fie rezolvata in aceasta iarna sau pana la inceputul primaverii, transmite Reuters. Cotidianul finlandez Uutispaiva Demari a recunoscut ca l-a c
Comisarul european pentru extindere Olli Rehn a declarat ca se asteapta ca problema statutului Kosovo sa fie rezolvata in aceasta iarna sau pana la inceputul primaverii, transmite Reuters. Cotidianul finlandez Uutispaiva Demari a recunoscut ca l-a citat gresit pe Rehn intr-un interviu publicat ieri, in care el ar fi declarat ca definitivarea statului Kosovo a fost amanata pana la inceputul primaverii. Un purtator de cuvant al lui Rehn a declarat ca in loc de “amanat pana la inceputul primaverii”, comisarul a declarat in interviul preluat de Reuters: “Solutionarea statutului Kosovo va fi finalizata in cursul iernii sau la inceputul primaverii. O solutie trebuie gasita. Situatia actuala nu mai poate dura”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.