Plecarea lui Dica la Middlesbrough era foarte aproape de a se fi realizat la finele meciului Stelei de la Londra. Tranzactia a intrat in impas si poate chiar sa pice din cauza conflictului aparut intre Ana Maria Prodan, Adrian Mutu si asociatul aces
Plecarea lui Dica la Middlesbrough era foarte aproape de a se fi realizat la finele meciului Stelei de la Londra. Tranzactia a intrat in impas si poate chiar sa pice din cauza conflictului aparut intre Ana Maria Prodan, Adrian Mutu si asociatul acestora, Dumitru Tudor, pe de o parte, si fratii Victor si Giovanni Becali, pe de alta. Miza este de 10 la suta din suma de transfer al stelistului, care a fost stabilita de Gigi Becali la 5 milioane de euro.

Nicolae Dica a fost scos pe taraba de catre finantatorul Gigi Becali, pretul minim fixat fiind de 5 milioane de euro, dar nimeni nu anticipa ce scandal o sa urmeze in momentul in care aparea prima oferta concreta. Aceasta a venit de la Middlesbrough, echipa clasata la un singur loc distanta de ultima pozitie retrogradabila in Premier League, dar nu prin intermediul fratilor Becali, ci pe adresa Anei Maria Prodan. Aceasta l-a imputernicit pe cel poreclit „Ciorba” sa negocieze contractul cu gruparea engleza, dupa meciul dintre Arsenal si Steaua, fiind stabilit chiar si salariul jucatorului (intre 800.000 si un milion de euro in primul an), dar planurile au fost date peste cap chiar de catre pat ronul din Ghencea. Becali a negat ca are cunostinta de vreo oferta pentru Dica, dar a facut tot posibilul sa ii „plaseze” comisionul de transfer varului sau, Ioan Becali. „La noi in tara este legea junglei. Negociez de trei luni cu Middlesbrough, am vorbit si cu domnul Valeriu Argaseala, totul mergea foarte bine. Pana la urma a venit Gigi Becali si a inceput sa spuna ca doar Giovanni poate face acest transfer. Cum este posibil sa faca transferul cineva care nu are nici o legatura cu aceasta afacere? Eu am procura de la Ana Maria Prodan sa ma ocup de acest transfer, dar sa ma lase sa-mi fac treaba”, a spus Dumitru Tudor.

Victor Becali: 'Ei au negociat cu Jack de pe strada>>
Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat, ieri, ca este o dovada de neprofesionalism ca o persoana de afara sa vorbeasca despre un transfer. „Mi se pare o dovada de incompetenta profesionala sa declari ca un jucator pe care nu-l ai sub contract se transfera. E totala incompetenta din partea unor oameni care isi permit sa vorbeasca, desi nu au acel fotbalist sub contract”, a spus Argaseala, cu referire directa la impresarul Dumitru Tudor. Procuratorul Victor Becali l-a completat pe oficialul din Ghencea: „Ma intereseaza pe mine de Ana Maria Prodan cum va intereseaza pe dumneavoastra de un tsunami in Thailanda.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.