Aveti capacitatea de a selecta activitatile care nu solicita prea mult psihicul, si manifestati prea mult o tendinta spre introvertire, ceea ce inseamna ca veti avea multe obstacole de infruntat in comunicarea cu oamenii. Bruschetea se poate transfo
Aveti capacitatea de a selecta activitatile care nu solicita prea mult psihicul, si manifestati prea mult o tendinta spre introvertire, ceea ce inseamna ca veti avea multe obstacole de infruntat in comunicarea cu oamenii. Bruschetea se poate transforma in brutalitate, in temeritate nejustificata, si pot aparea conflicte emotionale care pot degenera in tensiuni nervoase. Orice moment si orice situatie trebuie privite ca momnete favorabile, deoarece aveti dorinta de a fi prezentabili, fermecatori, de a va atrage norocul si situatiile favorabile. Nu va doriti bani si faima, ci mijloace favorabile care sa va permita sa faceti deplasari pentru a vedea si trai viata in toata splendoarea ei. Sunteti capabili sa castigati bani din afaceri, si asta se datoreaza mai putin norocului si mai mult conducerii inteligente. Cautati calea sa deveniti un veritabil stalp al societatii, dar trebuie sa invatati sa puneti in valoare si alte momente in afara de cele care concura la securitatea si confortul vostru. Dezamagirea provocata de lipsa de intelegere a semenilor poate provoca o transformare in aprecierea posibilitatilor oferite de viata.

Berbec
Catalogati orice moment drept favorabil, orice moment care va pune in valoare farmecul personal. Este bine sa speculati la maxim orice oportunitate de a va afirma, de a va face remarcati. Trebuie sa invatati ca nu sunteti dumneavoastra centrul Universului si sa va dezvoltati intelegerea fata de suferinta oamenilor. Integrati-va in lume printr-o atitudine prudenta, intelectuala, critica si mai mult prozaica. Sunteti constiinciosi, dar asta nu va fereste de remarcile dispretuitoare ale celor rauvoitori.

Taur
Tratati multe lucruri cu cinism, motiv pentru care altii va judeca pe nedrept. Asadar, pot aparea schimbari de profesie, daca va cultivati fermitatea scopului, daca puneti in valoare momentele favorabile. Vor aparea noi colaborari datorita caracterului conciliant. O persoana oportunista va da tarcoale, va da de inteles ca-i datorati ceva. Sfatul nostru este acela de a nu lasa sa existe nicio indoiala asupra bunelor dumneavoastra intentii. Reactionati prompt in orice circumstante!

Gemeni
Daca invatati sa aveti rabdare, sa va concentrati si sa perseverati in idei, veti reusi unificarea intre profesie si planul personal. Va vine foarte greu sa renuntati la oricare dintre ele, asa incat mai bine incercati sa le imbinati intr-un mod inteligent. Sunteti retinuti, nu doriti sa devina evidente adevaratele dumneavoastra intentii. O posibila deziluzie sentimentala va da o stare de tristete, dar veti depasi momentul printr-o foarte buna tehnica de aparare, printr-o atitudine detasata.

Rac
Aveti o slabiciune pentru cineva din anturajul apropiat, dar totusi nu doriti ca acest lucru sa fie prea vizibil. Incercati insa o apropiere de persoana respectiva, fie si numai prin accentuarea aspectului erotic in anumite discutii. O situatie insa deloc calma este aceea a propriilor aspiratii. Aici lucrurile sunt putin alarmante, deoarece de abia va mai amintiti care sunt aspiratiile care va reprezinta cel mai bine. Nu va lasati prinsi prea mult in valtoarea evenimentelor, incercati sa dati frau liber dorintei de a face numai ceea ce va reprezinta mai bine.

Leu
Renuntati sa va justificati tot timpul in fata celorlalti! Nu veti ajunge la niciun rezultat daca va veti inconjura numai de persoane care va cer socoteala. Asadar, ramaneti la convingerea ca singurul punct de reper este propria dumneavoastra multumire.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.