Compania Event Plus, lansata in iunie 2007, a obtinut o cifra de afaceri de peste 350.000 euro, dupa primele sase luni de activitate, si preconizeaza pentru anul 2008 o cifra de afaceri de peste 2 milioane de euro, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.
Din momentul lansarii pana in prezent, compania a investit peste 150.000 euro in echipamente si resurse umane, reusind sa castige in aceasta perioada clienti atat din randul companiilor multinationale, cat si al institutiilor publice: Autoitalia (Fiat), British American Tobacco, Ministerul Afacerilor Externe, Staer, Ministerul Apararii Nationale, GarantiBank, Japan Tobacco International (Winston), Brown - Forman (Jack Daniel's), Philip Morris Romania (Parliament).
Ioan Big, Managing Partner Event Plus, a declarat ca succesul de care s-a bucurat compania Event Plus inca din momentul intrarii pe piata romaneasca ii indreptateste pe reprezentantii acesteia sa considere ca, prin lansarea ei, compania a raspuns cerintelor unui public constient de imperfectiunile pietei romanesti de profil. El a tinut sa precizeze ca in acest moment societatea pe care o reprezinta este in situatia de a-si selecta clientii in functie de potentialul creativ al proiectelor si de deschiderea acestora catre folosirea de resurse cat mai inovatoare.
"Compania noastra a adus un concept nou in Romania - arhitectura de evenimente, concept ce reuneste designul cu managementul evenimentelor speciale. Acest lucru a aparut ca o consecinta fireasca a faptului ca, dupa mai bine de 10 ani, clientii incep sa devina din ce in ce mai sofisticati, cerintele lor pentru proiectele de evenimente speciale si platforme de imagine neconventionale devenind din ce in ce mai complexe", a completat Leon Ramaekers, Senior Partner, Event Plus.
Event Plus este prima companie de Event Architecture din Romania care aduce competente de standarde europene in construirea conceptelor creative, si combinarea arhitecturii de eveniment cu marketingul, cu managementul de evenimente si cu solutiile tehnice in cadrul aceleiasi companii. Este singura companie de evenimente din Balcani ai carei manageri sunt membri ai International Special Events Society, cea mai prestigioasa asociatie din domeniu.