Anterior venirii lui Deliorga la Parchet, Daniel Morar, seful DNA, a declarat, la BBC, ca se fac cercetari in legatura cu posibila implicare a unui membru CSM in fraudarea concursului pentru procurori. Morar a spus ca ancheta care se desfasoara urmea
Anterior venirii lui Deliorga la Parchet, Daniel Morar, seful DNA, a declarat, la BBC, ca se fac cercetari in legatura cu posibila implicare a unui membru CSM in fraudarea concursului pentru procurori. Morar a spus ca ancheta care se desfasoara urmeaza sa stabileasca daca aceasta implicare este de natura penala, nedorind sa fie mai explicit asupra acestui subiect care a pus pe jar, in ultima saptamana, intreg plenul CSM. In jurul orei 14,15 din sediul DNA a iesit Cristian Deliorga. Abordat de jurnalisti si chestionat in ce calitate a fost la DNA, Deliorga a raspuns, vizibil deranjat de intrebare: "Nu am fost in nici o calitate. Am fost pur si simplu!". Desi au urmat si alte intrebari din partea jurnalistilor referitoare la calitatea in care Deliorga a fost la DNA, ca martor sau faptuitor, fostul vicepresedinte al CSM a refuzat sa mai raspunda. Surse judiciare au confirmat insa pentru ZIUA ca Deliorga a fost la DNA doar in calitate de martor in acel dosar. Contactat telefonic, presedintele Sectiei de procurori a CSM, Dan Chiujdea, ne-a declarat ca nu are cunostinta despre vizita lui Deliorga la DNA.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.