Majoritatea vedetelor autohtone isi doresc sa respecte traditia sarbatorii de Craciun, asa ca au stabilit deja ca vor petrece aceste zile speciale in familie, impreuna cu cei dragi. Doar cåtiva artisti au ales sa cånte in ziua Nasterii D
Majoritatea vedetelor autohtone isi doresc sa respecte traditia sarbatorii de Craciun, asa ca au stabilit deja ca vor petrece aceste zile speciale in familie, impreuna cu cei dragi. Doar cåtiva artisti au ales sa cånte in ziua Nasterii Domnului, in timp ce altii au spus pas concertelor, cu toate ca s-ar fi ales cu cåteva mii de euro in schimbul a cåteva piese.

Luminita Anghel va ramane in sanul familiei, cu parintii, cu iubitul sau, Bogdan, cu baietelul, cu bradul impodobit si, nu in ultimul rand, cu catelul familiei. “Vom gati, eu mancaruri traditionale, iar Bogdan alt fel de specialitati la care este maestru bucatar. Ne pricepem amandoi la gatit, dar in ultimul timp nu prea am mai mancat acasa, asa ca sarbatoarea Craciunului este un prilej tocmai bun sa ne punem sortul de bucatarie”, spune cantareata. Luminita spune ca a vorbit deja cu Mos Craciun sa-i aduca lui David jocuri noi pentru calculator si un costum nou de schi. Dana Nalbaru si sotul ei, Dragos Bucur, vor sarbatori un Craciun plin de zapada, pentru ca vor merge la Brasov, orasul natal al cantaretei. “Plecam cu fetita noastra la Brasov, la parintii mei. Vrem sa fim impreuna cu toata familia”, ne-a spus Dana. In perioada sarbatorilor, Daniela Nane va lua o pauza de la Teatrul Bulandra, unde joaca in piesa “O scrisoare pierduta”. Actrita se va afla in Statele Unite, la Miami, impreuna cu baiatul ei, Codrin, si cu iubitul sau, regizorul Andrei Zinca.

Andreea Marin si Stefan Banica jr vor avea, probabil, cel mai frumos Craciun de cand sunt impreuna, pentru ca tocmai in aceasta perioada asteapta sa se nasca primul lor copil, Violeta. Andreea ne-a declarat ca vor petrece zilele de sarbatoare in noua lor casa, in familie. Cu toate ca are multe spectacole spre sfarsitul lunii decembrie, Daniela Gyorfi ne-a spus ca pe data de 25 va ramane acasa, impreuna cu mama si iubitul ei, George. “E zi de sarbatoare, asa ca mi se pare firesc sa o petrec cu cei dragi”. Cantareata ne-a spus ca, desi se abtine de regula de la mancaruri grele, de Craciun va uita de dieta si se va infrupta cu toate bunatatile specifice. Mihai Traistariu intra in categoria artistilor care se dedica meseriei chiar si in ziua de Craciun, cand va sustine un spectacol in provincie. “Partea buna este ca voi fi cu iubita mea, Ioana, asa ca va fi un Craciun foarte frumos, oricum”.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana sunt bucurosi sa petreaca primul Craciun cu baietelul lor, Maximus Mihai. “E primul lui Craciun, nu vom pleca nicaieri. Vom sta acasa si vom incerca sa-l facem si pe el sa simte spiritul sarbatorii”, ne-a spus Adriana.


Dezbracatu' isi doreste un bebe de la Mos Craciun
Daca in ajunul sarbatorii Codrut Keghes alias Dezbracatu va imbraca bucuros costumul rosu de Mos Craciun si va imparti cadouri copiilor prietenilor sai, de Craciun va sta acasa cu familia si cu sotia. “Imi doresc sa-mi aduca Mosu multa sanatate mie si celor dragi si in special un copil. Si eu, si sotia mea ne dorim lucrul acesta si sper sa primim acest dar cat mai repede, nu de alta, dar am fost cuminti anul asta si meritam sa ne fie indeplinite dorintele”, spune carcotasul.

Artista de muzica lautareasca Cornelia Catanga va sta acasa cu sotul sau, Aurel Padureanu, si cu baiatul lor, Alexandru. “Vom pregati sarmale, carnati, caltabos si toate mancarurile traditionale. In ajun vom impodobi si un brad, asa cum facem in fiecare an si vom decora toata casa cu luminite. Sper sa am timp sa merg si la biserica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.