Artisti de prima mana, dar si de toate varstele, au venit, sub brad, la Primaria sectorului 2 al Capitalei, sa vesteasca, precum magii, sarbatoarea cea mai frumoasa a crestinatatii. Felicia Filip, Eusebiu Stefanescu, Georgiana Pana, Vlad Mirita, Moni
Artisti de prima mana, dar si de toate varstele, au venit, sub brad, la Primaria sectorului 2 al Capitalei, sa vesteasca, precum magii, sarbatoarea cea mai frumoasa a crestinatatii. Felicia Filip, Eusebiu Stefanescu, Georgiana Pana, Vlad Mirita, Monica Petrica, corul "Allegretto", Crenguta Hariton, "Mike and the Blue Spirit" au evoluat, vineri, intr-un spectacol bine gandit ca proiect (autor Doina Scripa) si regie (Cristian Mihailescu). "Sarbatoarea Craciunului e un prilej de a da o raita prin copilarie, in acea zona a candorii noastre pe care o pastram in suflet, ca pe o lumina...", ni s-a destainuit actorul Teatrului National Eusebiu Stefanescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.